Lägg till PSK på hemskärmen

Här kommer en guide om hur du kan lägga till PSK som en ”app” på din hemskärm. Detta gör att du snabbt och enkelt kan komma åt PSKs hemsida nästan när som helst.

  1. Börja med att trycka på den inringade symbolen längst ner på skärmen, den ska finnas på både Iphone och Ipad så länge du använder Safari som webbläsare. OBS! Se till att vara på startsidan när du gör det här steget, annars kommer det inte att fungera som det ska.

1

2. Nu ser du symboler längst ner på skärmen igen, dessa är lite större än innan och om du drar lite grann åt vänster så kommer det fram en symbol som ser ut som på bilden nedan. Det står ”Lägg till på hemskärmen” under den. Tryck på den!

2

3. När du tryckt på den så ska denna sida visas, där kan du ändra vad som ska stå under ”appen” genom att ändra texten ”Pataholms Segelklubb”, kanske man vill skriva PSK där istället. Men det är inte nödvändigt att ändra något alls på den här sidan! När du bestämt dig trycker du på ”Lägg till”.

3

4. Sådär, nu har du fått hemsidan som en ”app” på din hemskärm, du kan flytta runt den vart du vill och du tar bort den på samma sätt som du gör med alla andra appar.

4

Hoppas detta kan vara till hjälp för någon. Det kan vara smidigt att ha hemsidan nära till hands.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑